Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Uppdatering

Av Olov - 27 januari 2009 19:37

Har inte bloggat på väldigt länge nu känns det som, inte haft så mycket tid över. Men nu sitter jag här själv eftersom Kristina och Oscar valde att åka hem mitt i veckan. Oscar saknade nog sina vänner på dagis.


Har hänt så mycket den här senaste månaden. Har firat bästa jul och nyår på väldigt länge. Betydligt bättre än förra året som nog får gå i historieböckerna som de mer bizarra.


Skulle jag skriva allt som hänt skulle det bli flera meter text och de orkar varjen jag eller ni som läser.


 - Spelat Guittarhero med brorsan, även det är han bättre än mig på. Precis som TP tydligen. Måste hitta något som ja kan spöa han i snart. Lite MMA kanske? :)


 - Kristina ramlade och slog sig där i slutet av december. Skrämde livet ur mig. Det gick ju ganska bra trots allt även om det blev sjukskrivning och så.


 - Träffade min otroligt coola kusin här i jul med. Fick skjuta lite olika pistoler. Var väl inte någon skarpskytt direkt men urkul var det. Inte ofta vi träffas, borde styra upp det bättre. Skäms att jag inte varit hem till ert nya hus och kikat. Åkte även Snowracer med Oscar och syrrans barn, var hur kul som helst även om backen där i Husberget inte alls var så brant som man kom ihåg. 


 - Har varit på synundersökning, visade sig att mina ögon var sämre än ja trodde så nu blir det linser och glasögon. Blir nog mest linser till att börja med tror jag. Hoppas de funkar bra på mig bara.


 - Var och bowlade i Vemdalen med familjen (Jag, Kristina, Oscar, Pär, Maria, Mamma och Pappa). Det var hur kul som helst även om vi bara hade en bana och en timme på oss. Mamma visade sig vara riktigt bra även om tekniken går att slipa till. De där får vi göra om :)


 - Har även varit i Björnrike en helg och hälsat på en gammal kompis. Var hur kul som helst även om man börjar inse att man börjar bli till åren. Orkade bara festa en kväll av två. Men väldigt kul ändå att träffas! Får väl se om de blir Mölingen härnäst nudå :)


 - Jobbet... ja jag vet inte... Hinner inte med det man vill och ska just nu. Blev mycket mer att göra efter att David lämnade oss för Norska dollar. 


 - Larz Kristerz... haha ja va ska man säga, var ut på dessa här i helgen. Var väl mest ut för att ha kul bara. Inte så mycket för att dansa. Gick mellan barerna och hade kul. Sveg kan leva ibland :)


 -  Sista månaden i lägenheten det här. Har bott här i nästan 11 år snart så det ska bli skönt att flytta. Blir brorsans hus nu sedan som det ser ut och allt går i lås. Blir att flytta och städa. Gruvar mig men har redan börjat lite smått så det ska väl gå hoppas jag.


 -  I slutet av februari så ska jag och Kristina iväg på spa i Ljusdal. Ska bli underbart. Vilken fin julklapp du gav mig darling :)


Det var väl lite vad som hänt här sista tiden och lite om vad som kommer att hända. Får försöka skriva lite oftare. Behöver ju inte bli en bibel varje gång.


Laurent Wolf - No Stress  
ANNONS
 
Kristina

Kristina

27 januari 2009 20:06

Hoppas vi får det bra på Spa.
Även till helgen ;)

http://kristinapersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olov - 4 januari 2010 00:07

Ja eftersom 2009 är över så kan man blicka bakåt till ett ganska intetsägande år med mer bu än bä.  2009 var som en transportsträcka till 2010 så jag hoppas kommande år blir bättre.   Topp 2009 1. Coldplay - Stockholms stadion. Grymt bra kons...

Av Olov - 22 september 2009 21:25

Undrar lite vad som händer med kroppen just nu. Har noll energi och känns som jag har träningsvärk (vilken är typ omöjligt). Känns jäkla segt iaf när man har så mycket som borde göras men inte orkar något.   Eller också har jag rört på mig allt...

Av Olov - 30 juli 2009 00:25

Snart bara en vecka kvar till semester. De ska bli så otroligt skönt. Känns som man får dra ett ganska stort lass på jobbet nu i 5-6 veckor då de övriga har semester. Men de går... bra faktiskt :)   The Kooks - Sway   ...

Av Olov - 27 juli 2009 00:45

Tänk att de ska va så svårt att lägga sig i tid. Var på väg till sängen men så kurrade magen till ordenligt.   Hård vecka väntar så de är väl lika bra att bita i det sura gå-och-sova-själv-äpplet.   I'm tired of using technology I need you righ...

Av Olov - 25 juli 2009 01:09

Varit galet mycket jobb sista tiden men på något sätt går det bra. Trivs bra på jobbet och har kul för det mesta.   Jobbade till 23.00 idag och sitter här med rätt bra puls och har lite svårt att varva ner. Letar lite ny musik på YouTube. Hittat ett...

Presentation

Omröstning

Dags att byta presentationsbild?
 Ja
 Nej
 Hjälper inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ stenerolov med Blogkeen
Följ stenerolov med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se