Direktlänk till inlägg 4 mars 2009

Lurad?

Av Olov - 4 mars 2009 16:51

Ja det är lite så jag känner mig idag. Lurad, besviken, arg och tom.

Var ett tag sedan jag skrev något här i min blogg. Har haft så mycket för mig att jag inte haft varken tid eller ork.


Men iaf, efters semestern i somras kom jag och Kristina överrens om att flytta tillsammans. Efter mycket snack fram och tillbaka var det sagt att hon och Oscar skulle flytta till mig i Sveg då jag har ett jobb som jag trivs väldigt bra med samt att mina föräldrar bara har mig kvar då bäde Pär och Maria flyttat söderut.


Vi började titta på lägenheter och hus, kristina skulle säga upp sig från jobbet eller ta tjänstledigt. Kristina sade upp sin lägenhet och i början av december flyttade hon ur den och till sina föräldrar. Vi var och tittade på dagisplats och allt var hur bra som helst. I november så visade det sig att Pär skulle flytta ner till sin flickvänn och då skulle hans hus bli ledigt. Jag och Kristina såg det som ett perfekt läge att hyra huset av honom då. Sagt och gjort jag sa upp min lägenhet, 2 mars var jag tvungen att lämna tillbaka nycklarna till den.


Hela förra veckan ängnade jag min tid åt att flytta ur min lägenhet och alla saker till Pärs hus som skulle bli mitt, Kristina och Oscars. Lördag och söndags gick åt att städa lägenheten. Kristina och Oscar var här och hjälpte till.


I går, tisdags så ringer Kristina och berättar att hon ångrat sig och istället kommer stanna i Delsbo för att plugga matte på Konvux i Hudiksvall fram till sommaren och sedan söka in 3 år och plugga lärarlinjen i Gävle.


Visst, de har alltid varit snack om att plugga och jag har alltid stöttat Kristinas planer när det gäller det. Det gör jag fortfarande även om det känns tungt just nu...



HAPP!!


Då sitter jag här i ett hus överfyllt med lådor och kaos. Vet inte om jag ska packa upp eller packa ner. Vet inte om jag ska säga upp mig från jobbet i morgon och flytta till Delsbo eller skita i allt. För hon säger att hon vill ha mig kvar även om det låter ologiskt. Tanken är hela tiden "varför gör hon inte bara slut". Har själv tänkt tanken många gånger idag, är trött på att bli utnyttjad ingen tjej ska någonsin få behandla mig så jag mår illa igen. Det är något som jag bestämt sedan förra året.


Vet varken in eller ut. Så många känlsor som vill ut just nu... Är nere på botten igen och vet inte hur jag ska ta mig upp igen. Har sån god lust att bara lämna allt och dra.


Men samtidigt tycker jag väldigt mycket om Kristina också. Har blivit väldigt fäst vid Oscar. Men att hon gör så här gör så ont. Jag som äntligen hoppats på att det skulle lugna ner sig och att man skulle kunna få lite rutiner i vardagen igen.


Just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Skönt att få skriva av sig lite iaf.


GAAAH!!

 
ANNONS
 
Pär

Pär

4 mars 2009 17:59

Va tråkigt att höra att Kristina inte vill flytta hit. Ni passar ju jättebra ihop tycker jag. Utbildning finns ju på distans så det borde inte vara ett hinder tycker man :(

http://stenaldo.blogg.se

 
Maria

Maria

4 mars 2009 18:18

Vad ledsen jag blir att höra vad som har hänt.. Jag hoppas verkligen att det löser sig för er allihop!! Ta hand om dig nu! Kramar i massor!!

http://mariapalomamia.blogg.se

 
Ingen bild

Majsan

4 mars 2009 18:55

Oj, ne va tråkigt :-( Hoppas det löser sig för er, ni passar ju så bra ihop! Kramar!!!

 
Ingen bild

.

4 mars 2009 19:04

Be strong vännen. hon vet inte vad hon missar. Att bo med en sån underbar människa som dig skulle ingen säga nej till. Finns här det vet du.

 
Ingen bild

Inge Widare Wha

13 mars 2009 15:33

Jaha.., de'va då ingen höjdare de'här. Trist att lagen om allts jävlighet våldgästar & stökar till det. Ta ut frustrationen genom att ställa till det då & då för "kiwin" på jobbet, kan bara bli bättre?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olov - 4 januari 2010 00:07

Ja eftersom 2009 är över så kan man blicka bakåt till ett ganska intetsägande år med mer bu än bä.  2009 var som en transportsträcka till 2010 så jag hoppas kommande år blir bättre.   Topp 2009 1. Coldplay - Stockholms stadion. Grymt bra kons...

Av Olov - 22 september 2009 21:25

Undrar lite vad som händer med kroppen just nu. Har noll energi och känns som jag har träningsvärk (vilken är typ omöjligt). Känns jäkla segt iaf när man har så mycket som borde göras men inte orkar något.   Eller också har jag rört på mig allt...

Av Olov - 30 juli 2009 00:25

Snart bara en vecka kvar till semester. De ska bli så otroligt skönt. Känns som man får dra ett ganska stort lass på jobbet nu i 5-6 veckor då de övriga har semester. Men de går... bra faktiskt :)   The Kooks - Sway   ...

Av Olov - 27 juli 2009 00:45

Tänk att de ska va så svårt att lägga sig i tid. Var på väg till sängen men så kurrade magen till ordenligt.   Hård vecka väntar så de är väl lika bra att bita i det sura gå-och-sova-själv-äpplet.   I'm tired of using technology I need you righ...

Av Olov - 25 juli 2009 01:09

Varit galet mycket jobb sista tiden men på något sätt går det bra. Trivs bra på jobbet och har kul för det mesta.   Jobbade till 23.00 idag och sitter här med rätt bra puls och har lite svårt att varva ner. Letar lite ny musik på YouTube. Hittat ett...

Presentation

Omröstning

Dags att byta presentationsbild?
 Ja
 Nej
 Hjälper inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ stenerolov med Blogkeen
Följ stenerolov med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se