Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Haft en skön helg

Av Olov - 22 mars 2009 19:34

Har haft en riktigt skön helg med Kristina. Hon kom upp i fredags. Oscar fick vara hos sin pappa. Första gången på... ja jag vet inte hur länge sedan förra sommaren tror jag. Lite trist att inte få träffa han för jag saknar han verkligen, livet får som en annan dimension när man är med honom. Man kan vara ute och klättra i snöhögar eller bara dra runt han på en snowracer genom Sveg och leta coola hopp :)


Men nu fick vi en helg för oss själva och det var ganska skönt det med, tror vi behövde det. Vi kollade på film, var ute och gick och var på kondis och fikade lite. Vi kommer fortsätta träffas  på helgerna precis som förut så inget har egentligen ändrats något mer än att jag bor i ett hus nu.


Planerna finns väl för mig att flytta upp till Delsbo när allt känns rätt. Att Kristina ska flytta hitt till Sveg är tydligen inte längre aktuellt och inget jag tänker försöka övertala henne att göra heller. Har sökt ett jobb i Hudik som kan bli aktuellt till sommaren eller hösten. Vi får väl se vad som händer. Kristina är den bästa tjej jag träffat och hon känns så rätt för mig. Sedan är ju Oscar bara den mest underbara busunge man kan tänka sig. Bara att blicka framåt så får vi se vad som händer :)


Nu väntar 5 arbetsdagar + långlördag och de känns väl sådär. Lite segt på jobbet just nu men får styra upp det så gott det går. Kommer nog fortsätta vara kaos tills någon vecka efter Påsk när skoterdelen lugnar ner sig.


Ja påsk ja? Vad ska man hitta på då? Själv jobbar jag på påskafton så jag kan inte direkt åka iväg någonstans. Hoppas att brorsan kommer upp något iaf. Saknar han redan väldigt mycket. Att jag mått dåligt sista tiden beror nog lite på att han flyttat också. Han var en trygghet här uppe och fanns alltid till hands om man behövde hjälp. Har en massa saker planerat som vi ska göra nästa gång du kommer upp :)


Sedan hoppas jag och Kristina att vi kan ta oss ner någon helg framöver med :)<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/527906/stenerolov?claim=68xq7wevas9">Följ min blogg med bloglovin</a>
 
ANNONS
 
Kristina

Kristina

22 mars 2009 20:05

haha måste bara få säga att koden jag skulle skriva in var nuja :) hehe
Näe men du, jag är på! Vi störtar ner till Uppland nån helg framöver :)
kraam

http://kristinapersson.bloggagratis.se

 
maria p

maria p

23 mars 2009 07:30

gott att ni hade en sådan bra helg!! förstår att du saknar oscar, han e såå go! och man får ju en helt annan bild av livet, världen när man umgås med barn.. det bilr så enkelt & kul liksom :)

http://olersmaria.blogspot.com

 
Maria

Maria

23 mars 2009 15:13

Va skönt att de börjar ordna sig för er!! Pär saknar dig med, ni är alltid jätte välkomna att hälsa på när ni vill! Vi kommer snart vi med och hälsar på i Sveg!! Ta hand om er! Kram kram

http://mariapalomamia.blogg.se

 
Majsan

Majsan

23 mars 2009 19:47

Låter som ni haft en härlig helg :-)

http://style.dinturiel.se

 
Tommy

Tommy

23 mars 2009 20:20

Nice at se en ikke deprimerende post i din blog ;)
Lyder som en dejlig weekend.

http://www.fjordboge.dk

 
Ingen bild

bäste kusin

24 mars 2009 19:47

Äntligen lite uppåt!! Lycka till framgenom

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olov - 4 januari 2010 00:07

Ja eftersom 2009 är över så kan man blicka bakåt till ett ganska intetsägande år med mer bu än bä.  2009 var som en transportsträcka till 2010 så jag hoppas kommande år blir bättre.   Topp 2009 1. Coldplay - Stockholms stadion. Grymt bra kons...

Av Olov - 22 september 2009 21:25

Undrar lite vad som händer med kroppen just nu. Har noll energi och känns som jag har träningsvärk (vilken är typ omöjligt). Känns jäkla segt iaf när man har så mycket som borde göras men inte orkar något.   Eller också har jag rört på mig allt...

Av Olov - 30 juli 2009 00:25

Snart bara en vecka kvar till semester. De ska bli så otroligt skönt. Känns som man får dra ett ganska stort lass på jobbet nu i 5-6 veckor då de övriga har semester. Men de går... bra faktiskt :)   The Kooks - Sway   ...

Av Olov - 27 juli 2009 00:45

Tänk att de ska va så svårt att lägga sig i tid. Var på väg till sängen men så kurrade magen till ordenligt.   Hård vecka väntar så de är väl lika bra att bita i det sura gå-och-sova-själv-äpplet.   I'm tired of using technology I need you righ...

Av Olov - 25 juli 2009 01:09

Varit galet mycket jobb sista tiden men på något sätt går det bra. Trivs bra på jobbet och har kul för det mesta.   Jobbade till 23.00 idag och sitter här med rätt bra puls och har lite svårt att varva ner. Letar lite ny musik på YouTube. Hittat ett...

Presentation

Omröstning

Dags att byta presentationsbild?
 Ja
 Nej
 Hjälper inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ stenerolov med Blogkeen
Följ stenerolov med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se