Direktlänk till inlägg 14 juli 2009

Åå ööhh

Av Olov - 14 juli 2009 12:43

Haha ja de var ett tag sedan man skrev något här så det är väl kanske dags att bikta sig igen.


Har en veckas semester från jobbet nu och gårdagen slöade jag bort totalt. Idag har jag satt lite mer fart och börjat tvätta, diska och städa lite. Precis skrubbat färdigt badrummet och ska gå på resten av övervåningen nu.

Otroligt vad tråkigt det är att vika och ta reda på tvätt alltså.


Annars är det väl bra. Allt rullar på som vanligt. I helgen lär det bli Härdalsyran, Willie Lee's spelar ju på fredag. Skulle va kul o cruisa lite med Nissen också.


I morgon kanske jag åker till Kristina, är Kul på vallen där varje onsdag och är lite nyfiken på vad det är. Vi får väl se vad som händer.


Nästa helg ska jag försöka ta mig upp till min kusin för att kolla in Fäviken Game Fair. Kommer bli skitkul :)


Det är för få helger på en sommar. Snart är man inne i hösten igen med allt vad det betyder. Kallt, regn, och mörkt. Kanske är dags att dra till varmare bredgrader ett tag, där solen lyser mer än en gång i månaden.


Har sett färdigt på tredje säsongen av Dexter och jag måste säga att det är en av de bättre TV-serier jag sett. Den visar verkligen svart på vitt hur människan är egentligen. Ingen är bättre än någon annan och alla har vi våra hemligheter. Nu hoppas jag vara att det blir en fjärde säsong till hösten.

 
ANNONS
 
Ingen bild

pär

19 juli 2009 19:41

Roligt att se att du vaknat igen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olov - 4 januari 2010 00:07

Ja eftersom 2009 är över så kan man blicka bakåt till ett ganska intetsägande år med mer bu än bä.  2009 var som en transportsträcka till 2010 så jag hoppas kommande år blir bättre.   Topp 2009 1. Coldplay - Stockholms stadion. Grymt bra kons...

Av Olov - 22 september 2009 21:25

Undrar lite vad som händer med kroppen just nu. Har noll energi och känns som jag har träningsvärk (vilken är typ omöjligt). Känns jäkla segt iaf när man har så mycket som borde göras men inte orkar något.   Eller också har jag rört på mig allt...

Av Olov - 30 juli 2009 00:25

Snart bara en vecka kvar till semester. De ska bli så otroligt skönt. Känns som man får dra ett ganska stort lass på jobbet nu i 5-6 veckor då de övriga har semester. Men de går... bra faktiskt :)   The Kooks - Sway   ...

Av Olov - 27 juli 2009 00:45

Tänk att de ska va så svårt att lägga sig i tid. Var på väg till sängen men så kurrade magen till ordenligt.   Hård vecka väntar så de är väl lika bra att bita i det sura gå-och-sova-själv-äpplet.   I'm tired of using technology I need you righ...

Av Olov - 25 juli 2009 01:09

Varit galet mycket jobb sista tiden men på något sätt går det bra. Trivs bra på jobbet och har kul för det mesta.   Jobbade till 23.00 idag och sitter här med rätt bra puls och har lite svårt att varva ner. Letar lite ny musik på YouTube. Hittat ett...

Presentation

Omröstning

Dags att byta presentationsbild?
 Ja
 Nej
 Hjälper inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ stenerolov med Blogkeen
Följ stenerolov med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se